Zoeken

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Meld je aan voor de dataecosysteemdag op 2 oktober

16 september 2019

Voor iedereen die benieuwd is naar de nieuwe ideeën en de voortgang op de bestaande projecten houdt het dataecosysteem een bijeenkomst.

Er is deze zomer hard gewerkt aan het dataecosysteem. Projecten lopen, ideeën worden geconcretiseerd, nieuwe initiatieven ontstaan.  Voor iedereen die benieuwd is naar de nieuwe ideeën en de voortgang op de bestaande projecten houdt het dataecosysteem een bijeenkomst op 2 oktober.

De databoard, bestaande uit Bernard Steunenberg (universiteit Leiden), Bart Drewes (gemeentesecretaris Bronckhorst), Roeland Stolk (Berenschot) en Ruben Dood (CBS) presenteren hier hun visie op de verdere ontwikkeling van het dataecosysteem. Daarnaast is er alle ruimte om te netwerken en informatie met elkaar te delen.

Een goed werkend ecosysteem  sluit aan bij bestaande digitaliseringsagenda’s van de overheid en koepelorganisaties zoals de VNG. Tijdens een interview en discussie met onder meer CBS, BZK en VNG worden de agenda’s en brede ontwikkelingen besproken.

Naast een plenaire sessie zijn er deelsessies waarbij ideeën verder worden verrijkt en kennis en expertise met elkaar kan worden gedeeld.

Nog niet aangemeld voor 2 oktober? Meld je dan aan via vj.dewitte@cbs.nl

 

Naar nieuws overzicht

Heb je een vraag over dit artikel, of heb je nieuws voor op deze site? Mail dan naar dataecosysteem@cbs.nl